Tuesday, September 07, 2010

Pärnus toimub rahvusvaheline Euroopa Ökoturismi Konverents

Eesti Ökoturismi Ühendus
Pressiteade
08.09.2010

Pärnus toimub rahvusvaheline Euroopa Ökoturismi Konverents

Septembri viimasel nädalal toimub Pärnus Euroopa Ökoturismi Konverents mille peakorraldajad on Eesti Ökoturismi Ühendus koos EAS Turismiarenduskeskuse ja Rahvusvahelise Ökoturismi Ühinguga. Konverentsi eesmärgiks on luua üleeuroopaline foorum, milles osalejatel on võimalus saada ülevaade Euroopa sihtkohtade ökoturismi arengu praegusest olukorrast ning tuleviku väljakutsetest ja võimalustest.

Pärnusse on oodatatud teadliku ja jätkusuutliku turismi eksperdid ning huvilised nii meilt kui mujalt. Ettekannetega astuvad üles oma ala asjatundjad, ettevõtjad, teadlased ja aktivistid Ameerikast, Armeeniast, Eestist, Hispaaniast, Lätist, Mehhikost, Norrast, Rootsist, Rumeeniast, Saksamaalt, Suurbritanniast, Tsehhist ja Ungarist. Lisaks ettekannete kuulamisele saab tõstatada konverentsil olulisi teemasid ja kaasa lüüa rühmatöödes, mis toimuvad Maailmakohviku ja Avatud Ruumi põhimõtetel. Konverentsi töökeeleks on inglise keel.

Konverents koosneb kahest osast: eel- ja järeltuuridest ning konverentsist. Eel- ja järelkonverentsi tuurid toimuvad 26.-27. ja 30. septembril, mille jooksul saavad osavõtjad proovida Eesti oma ökoturismi tooteid. Põhikonverents toimub spa- ja konveretsihotellis Strand 28.-29.septembril.Täpsemat informatsiooni leiab konverentsi koduleheküljelt www.european-ecotourism.com. Eesti ettevõtjatel, ametnikel, tudengitel ja õppejõududel on võimalus osaleda konverentsil soodushinnaga. Konverentsi toetatakse Euroopa Liidu Sotsiaalfondist Turismiteadlikkuse ja koolituse programmi raames.

Pressiteate koostas
Aivar Ruukel
Eesti Ökoturismi Ühenduse esimees
telefon 5061896
email aivar.ruukel@gmail.com

No comments: